SKO Zorg en Onderwijs| Projecten| Tactus

Tactus

Project: Tactus Rekken

Betreft: Voor de locatie Oldenkotte in Rekken heeft SKO een totaal inrichtingsconcept ontwikkelt

Ontwerpen: SKO Ontwerpstudio

Ruimtes: Huiskamers, entree

De diverse afdelingen hebben een eigen uitstraling gekregen met als achterliggende gedachte een eigen identiteit per huiskamer te creëren

Voor de locatie Oldenkotte in Rekken heeft SKO een totaal inrichtingsconcept ontwikkelt. In dit ontwerp heeft SKO zowel het interieur- alsmede exterieur vorm gegeven. De diverse afdelingen hebben een eigen uitstraling gekregen met als achterliggende gedachte een eigen identiteit per zone/huiskamer te creëren. Doordat er een duidelijke (kleur)navigatie is bedacht per afdeling, is de logistiek in het omvangrijke gebouw vergemakkelijkt.

Door toepassing van- warme kleuren, stevige- en reinigbare materialen, eigentijds meubilair in combinatie met de bestaande bouwkundige bruikbare belendingen zijn er prachtige huiskamers  ontstaan. De huiskamers stralen zowel openheid- alsmede beslotenheid uit en vormen een plek waar cliënten prettig kunnen vertoeven en ontspannen.

In het ontwerp zijn daarnaast gevarieerde zitvormen bedacht, zodat elke huiskamer voor elk individu en omstandigheid over een passende plek beschikt. SKO heeft naast het meubilair, ook voor de wanden, vloeren en raambekleding de materialen en kleuren bepaald. In dit integrale ontwerp zijn ook de akoestische visuals meegenomen voor de diverse afdelingen en is er renovatie verricht op het maatwerk van de bestaande balie bij de entree. Behalve deze circulaire bijdrage is er ‘overall’ meubilair geleverd met een lage CO2 impact en afkomstig van Nederlandse fabrikanten en producenten.

Ook interessant

Wil je meer informatie over onze turn-key aanpak?

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.