SKO Zorg en Onderwijs| Projecten| Hogeschool en Universiteit van Amsterdam

HVA en UVA

Project: Hogeschool en Universiteit van Amsterdam

Betreft: Het leveren van projectmeubilair voor de gezamenlijke diensten van de HVA/UVA op deze gemeenschappelijke locatie 

Ontwerpen: SKO ontwerpstudio in samenwerking met Ex Interiors

Ruimtes: Entree, ontmoetingsgebieden, aanlandruimtes, werkgebieden, vergaderruimtes en huiskamers

Een huiselijke, uitnodigende en gezonde werkomgeving

In opdracht van de HvA en UvA heeft SKO de meest uitéénlopende ergonomische (hoog en laag) zit-oplossingen geleverd voor de herhuisvesting aan de Hogehilweg in Amsterdam-Zuidoost. De wens vanuit de opdrachtgever was een huiselijke, uitnodigende en gezonde werkomgeving te creëren om samen te komen, te werken en te overleggen. De vier verdiepingen zijn volledig getransformeerd met nieuw meubilair. Dit geldt voor de entree, ontmoetingsgebieden, aanlandruimtes, werkgebieden, vergaderruimtes en de huiskamers. 

Bij elke ruimte is specifiek gekeken naar de juiste oplossingen om ontspannen te werken, elkaar te ontmoeten en voor het uitvoeren van een lang of kort overleg. SKO heeft modulair te koppelen banksystemen toegepast, circulaire hoge en lage stoelen, maar ook bureaustoelen voor werkruimtes die naast ergonomisch vermogen een mooie uitstraling hebben. Kortom een eigentijdse representatieve inrichting bestaande uit modulaire- en circulaire productoplossingen aangevuld met een mooi design. 

Gerelateerde producten

Wil je meer informatie over onze turn-key aanpak?

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.