SKO Zorg en Onderwijs| Projecten| Arentheem Scholengroep

Arentheem Scholengroep

Project: Thomas a Kempis College in Arnhem

Betreft: Ontwerp en levering van projectmeubilair: zoals o.a. (sta)tafels, (bar)stoelen en (trein)banken, advies voor vloerafwerking, beplanting, wanddecoratie en sfeerverlichting.

Ontwerpen: SKO ontwerpstudio

Ruimtes: Herinrichting van personeelskamer, mediatheek en vergaderruimtes

SKO - Thomas a Kempis College (web)--12

Ontmoetingsplekken voor leerlingen en docenten, ruimtes om individueel te werken of in teamverband te werken

Het Thomas a Kempis College is een middelbare school in Arnhem gelegen aan de Thomas a Kempislaan. De school biedt onderwijs aan voor gymnasium, atheneum en havo. Samen met het Titus Brandsma College en het Leerpark Presikhaaf vormt het Thomas a Kempis de Arentheem Scholengroep. Voor de scholengroep zijn de personeelsruimte, mediatheek en vergaderruimte ontworpen en ingericht. De wens vanuit de school was om ruimtes te ontwikkelen die contrasteren maar onderling ook overeenstemmen met de uitstraling van de lokalen en kantoren binnen de school.

De personeelsruimte is omgetoverd naar een multifunctionele ruimte waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten tijdens de lunch, voor een kop koffie of om een overleg te voeren. Ook de centrale mediatheek binnen de school is ingericht om elkaar te ontmoeten en samen of afzonderlijk te studeren.Beide ruimtes met diverse plekken zijn geschikt voor verschillende activiteiten en samenstellingen. Het ontwerp en levering van het projectmeubilair bestaat uit verschillende (sta)tafels, (bar)stoelen, (trein)banken, maar daarnaast ook advies voor de vloerafwerking, beplanting, wanddecoratie en sfeerverlichting. 

Ook interessant

Wil je meer informatie over onze turn-key aanpak?

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.