OCON

Project: Polikliniek OCON in het ZGT in Almelo

Betreft: Nieuw inrichtingsconcept voor de kantooromgeving en wachtruimtes bij OCON 

Ontwerpen: SKO ontwerpstudio in samenwerking met MAS Architectuur in Hengelo

Ruimtes: Kantooromgeving en wachtruimtes  

Een project met productoplossingen die perfect aansluiten bij de gewenste kwaliteit én uitstraling van OCON

OCON is een volledig zelfstandig kliniek binnen de muren van ZGT. Ze bieden een totaalpakket aan hoogwaardige orthopedische en sportmedische zorg. 
 
SKO heeft de opdracht gekregen om in samenwerking met MAS Architectuur invulling te geven aan concept- en productoplossingen die maximaal aansluiten bij het DNA van OCON, waarbij kwaliteit en transparantie voorop staat. SKO heeft gekozen voor productoplossingen die aansluiten bij de gewenste kwaliteit en uitstraling van OCON.

Bureaustoelen die ergonomisch een meerwaarde hebben bij zowel
zittend- als staand werken uitgevoerd met een goed reinigbare
stoffering. De werkplekken van de diverse kantoorfuncties zijn
voorzien van beeldschermarmen die het werken maximaal
ondersteunen, ergonomisch maar ook praktisch. Vervolgens heeft SKO deze werkplekken middels cablemanagement bekabeld. Hierdoor is de techniek en bedrading mooi en veilig weggewerkt. In de
wachtruimtes zijn tafels en stoelen toegepast die beantwoorden aan
comfort en gewenste uitstraling die OCON nastreeft.

Wil je meer informatie over onze turn-key aanpak?

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.