Bonhoeffer College

Project: Bonhoeffer College Enschede

Betreft: Revitalisatie van lokaal naar collegezaal met een maximale capaciteit van 100 leerlingen

Ontwerpen: SKO ontwerpstudio

Ruimtes: Collegezaal

SKO - Bonhoeffer College (web)-16

Van leslokaal naar multifunctionele collegezaal

SKO heeft de opdracht gekregen om van 2 leslokalen één multifunctionele ruimte in te richtten en geschikt maken voor projectgroepen, colleges en bijeenkomsten. Vanuit het Bonhoeffer college was de wens om het bestaande lokaal te revitaliseren naar een collegezaal met een maximale capaciteit van 100 leerlingen. Naast multifunctionaliteit moest de ruimte ook flexibel en aantrekkelijk zijn.

SKO heeft gekozen voor diverse oplossingen. Waarbij de verrijdbare opklapbare tribune het meest in het oog springt. Maar ook de stapelbaar-en koppelbare stoelen, voorzien van afneembare schrijftableaus zijn zeer praktisch. Dit zorgt voor een efficiënte indeling van de ruimte. Daarnaast heeft de ruimte ook traditionele tafels met stoelen. De verschillende toegepaste zitoplossingen geven naast een gevarieerde uitstraling ook de mogelijkheid om accenten te plaatsen die optimaal aansluiten bij de verschillende activiteiten van deze mooie ruimte. 

Gerelateerde producten

Wil je meer informatie over onze turn-key aanpak?

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.