SKO Zorg en Onderwijs| Oplossingen

Oplossingen

SKO Zorg & Onderwijs ontzorgt met oplossingen die verder gaan dan de inrichting van louter de werkplek. Wij richten ons op het verbeteren van de productiviteit en welzijn van de mensen. Wij helpen jouw duurzaamheidsambities te realiseren. Dit doen we op een manier waarbij je simpelweg betaalt per werkplek. Wij combineren deze oplossingen in een uniek servicemodel. Hierin staan diensten, fitheid op de werkvloer en circulaire inrichting centraal.

SKO Projectinrichting Zit Sta Bureau

Get Fitter by SKO Servicemodel

Ons serviceconcept ondersteunt een circulaire economie waarbij duurzaamheid, flexibiliteit en ontzorgen centraal staan.

Wij doen dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van jouw organisatie.

Werkbelevingstest

Werk neemt een groot deel van je dagelijkse tijd in beslag en vaak is het lastig om ook op de werkvloer een gezonde leefstijl aan te houden. De werkbelevingstest heeft als doelstelling het werkplezier, tevredenheid en werkdruk te bewaken en de loyaliteit alsmede toewijding van medewerkers te verhogen. Neem deel aan onze werkbelevingstest en zet met één spreekwoordelijke druk op de knop een gezonde leefstijl in gang binnen je organisatie.

Duurzaamheidsstraat

In duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat SKO, met de ingebruikname van een eigen duurzaamheidsstraat, nog een stap verder.

Een nieuw leven voor gebruikte meubels, gerealiseerd door onder andere lokale mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Interieurmanagement (IMS)

Wil je het inzicht en het beheer van je interieuritems verbeteren?

Wij bieden hiervoor alles wat je nodig hebt. Wij combineren digitalisering, professionele faciliteiten en circulaire kennis tot een totaalpakket.

 

Ontwerp en co-creatie

Een inrichting die zit als een maatpak?

SKO doet dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van jouw organisatie. Wij willen organisaties “Fitter by SKO” maken. Dat creëren doen we zelf.

Turn key inrichting

Ben je op zoek naar een onderneming die je kan helpen bij een volledige (her)inrichting? Een ondermening die verder kijkt dan enkel meubels maar ook meedenkt over de vloeren, muren en volledige afbouw? Met de Turnkey inrichting ontwerpen en realiseren wij meerdere disciplines binnen een project voor de klant.

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.