SKO Zorg en Onderwijs| Inspiratie| Pay per use

Pay per use

Wil je voordelig en circulair je kantoorruimte inrichten? Dan bieden wij een duurzame en passende oplossing met onze ‘pay per use’ inrichting. Met de ‘pay per use’ van SKO lease je eenvoudig je kantoorinrichting voor een vaste prijs per maand.

Lease een werkplek

Snel & eenvoudig uitbreiden

Geen grote investeringen

In enkele stappen heb je een kantoorinrichting die aansluit bij jouw wensen en eisen. Bij een circulaire inrichting blijft de fabrikant eigenaar van de grondstoffen en betaal je slechts voor gebruik. Je hoeft dus geen hoge investeringen te doen voor de aanschaf van nieuw kantoormeubilair. Ideaal voor flexibele werkruimtes!

Hoe werkt het?

We bieden een pay per use inrichting aan vanaf 4 tot 20 werkplekken met een contractduur van 72 maanden. De kantoorinrichting kan naar wens opgeschaald worden met andere producten. Selecteer eenvoudig en snel je producten online. Wij leveren en installeren je aanvraag zo snel mogelijk op locatie zodat je direct aan de slag kunt.

Waar kan ik uit kiezen?

Je stelt eenvoudig je eigen werkruimte samen van bureaustoel, zit/sta (vergader)tafel, tot aan ordnerkasten en aanvullende kantoor attributen. Bekijk onze producten en richt je werkruimte eenvoudig in.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt alleen voor gebruik. Het pay per use plan werkt in de vorm van een maandelijks abonnement voor het gebruik van het meubilair en onderhouds- en leveringsdiensten. Vergeet niet dat je van de flexibiliteit gebruik kunt maken en je inrichting constant kunt aanpassen en op- en afschalen. 

Wil je meer informatie over het samenstellen van je eigen werkruimte? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.