SKO Zorg en Onderwijs| Over SKO| Hoofdsponsor rolstoelbasketbal

Hoofdsponsor rolstoelbasketbal

De Orange Lions worden op weg naar de Paralympische Spelen gesteund door SKO. SKO heeft zich verbonden aan de missie van de Nederlandse rolstoelbasketbalteams om ‘goed zittend’ in Tokyo te schitteren en ondertussen Nederland beter te leren zitten. Het contract tussen SKO, de Nederlandse Basketball Bond en Stichting Basketball Experience Nederland (BEN) werd tijdens het Europees Kampioenschap rolstoelbasketbal voor vrouwen in Rotterdam getekend

Rolstoelbasketballers samen met nieuwe hoofdsponsor SKO ambassadeur van 'goed zitten'

“Wij zijn bijzonder trots dat onze naam de komende twee jaar aan de Orange Lions is verbonden. We willen het hoogste bereiken met onze ‘Get Fitter by SKO’ filosofie en dat willen deze topsporters ook.”

Naast het partnership voor Tokyo maakt SKO ook het nieuwe platform Sitness mogelijk

Goed zitten met Sitness

 

De Nederlandse rolstoelbasketbalteams gaan kantoormedewerkers adviseren over zitten. De spelers en speelsters van Oranje zullen bij bedrijven de effecten van (te) veel zitten bespreekbaar maken, oefeningen laten zien en werknemers ervan overtuigen dat ze meer moeten bewegen op een dag. “Deze topsporters weten als geen ander hoe belangrijk het is om in beweging te blijven”, zegt Toine Klerks van de Stichting Basketball Experience Nederland (BEN). “Die kennis willen ze graag overdragen aan werkend Nederland. Ze worden ambassadeurs van goed zitten.

Sta op tegen zitten!

In 2021 een gezonder bedrijf met fitte medewerkers? Start het jaar en de werkweek goed door deel te nemen aan de Zitloze werkdag op 21 januari 2021. Stimuleer medewerkers om gedurende één dag, de zitloze werkdag, minimaal 25% van de werkdag staand uit te voeren. Doe mee met onze landelijke warming-up gegeven door twee topsporters. Meer informatie vind je op www.sitness.nl  Sta op tegen zitten!

Ja ik wil meer weten over de Blue Finn stoel van Vepa.